FI MVA HeVW -17 VV -17 Classy's Arctic Moonlight
synt. 29.12.2008, polvet ja kyynäret 0/0,silmät ok (19.11.2016), lonkat A/A, sydänkuuntelu OKIfe on minun ensimmäinen kai ja siitä onkin vanhemmiten tullut mitä ihastuttavin koira. Vieraita kohtaan suhtautuu hieman epäilevästi tai välinpitämättömästi. Omistautunut täysin minulle ja on hyvin omanarvon tunteva. Ife on myöskin hyvin kissamainen, liekö osuutta asiaan sillä että rouvalle kelpaa hyvin kissanruoka... Omaa hieman hassun huumorin ja on kovin aamu-uninen eli minun 04:30 herätykset ovat sille yhtä tuskaa, koska tahtoisi jäädä vain sänkyyn kellimään. Töistä tullessa vaatii rapsutuksia ja omat pusu hetket ennen kuin voidaan lähteä ulos. Telkkaria katsoessa käpertyy sohvalla viereen rapsuteltavaksi tai nukkuu omalla lattiatyynyllään tyytyväisenä kerällä. Ife on etevä paikkojen varastaja, jos siis mainoskatkolla erehdyt paikaltasi nousemaan. Valmiiksi lämmitetty paikka on aina Ifen mieleen. Ifestä on kuoriutunut kaikkien alkuhankaluuksien jälkeen mitä ihanin koira. Voin pitää sitä lenkeillä irti ja tulee hyvinkin nopeasti luokse käskystä tai itse asiassa jo ennen kuin kerkeän sitä kutsumaan, sen verta hyvä ajatustenlukija se on :).
Ife on myös osallistunut yhteen MEJÄ-kokeeseen vuonna 2010 ja kokeesta tulokseksi tuli pyöreä nolla, kun Ife verijäljen sijaan lähtikin jäljestämään hirven jälkiä joten se siitä kisasta. Toisaalta meille voitto oli jo se, että neiti suoriutui laukauksen sietotestistä. Tässä Ifen koeselostus ko. kokeesta:
Aloitus epävarma. Koira ei ole kiinnostunut verijäljestä, otetaan ajan riittäessä aloitus uudestaan. Koira kaartaa heti aloituksen jälkeen hukkaan, josta palautus jäljelle. Koira jäljestää hetken matkaa josta taas kaartaa hukkaan, jokin metsän haju kiinnostaa enempi. Toisen hukan jälkeen koira jäljestää hyvin muutamia kymmeniä metrejä mistä sitten kaartaa metsän hajujen perään eikä kehoituksista huolimatta palaa jäljelle. Koe keskeytyy tähän." Tuomarina toimi Helena Huhmarniemi


CH Minimeadow Wanna Be Classy
Minimeadow Kilo
Walnut Valley's Mavis O'MM
GRCH Classy's Suki No Inochi GRCH Amberlai Classy Hiko No Tora
GRCH Minimeadow Suki